Βασικοί Κανόνες
 • Τα ομαδικά προγράμματα είναι σε μηνιαία βάση, δε μεταφέρονται σε άλλα πρόσωπα και δεν παρατείνονται για κανένα λόγο.
 • Το κόστος του μηνιαίου πακέτου προκαταβάλλεται στην αρχή κάθε μήνα στο πρώτο μάθημα, αλλιώς τα μαθήματα σας θα χρεώνονται σαν μεμονωμένα (drop ins) με κόστος €12.50 ανά μάθημα.
 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω περιορισμένων θέσεων οι απουσίες δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων. Ωστόσο, έχετε δικαίωμα να αναπληρώνετε επίσημα 1 μάθημα τον μήνα, εφόσον έχετε ενημερώσει για την απουσία σας τουλάχιστον 3 μέρες πριν, για να μπορούμε να σας βρούμε σίγουρη αντικατάσταση. Αν δεν προλάβετε να ειδοποιήσετε εγκαίρως, μπορείτε να καλείτε τη γραμματεία την ίδια μέρα που θέλετε να αναπληρώσετε το μάθημα σας μετά τις 16:00 στο 211 4084711, ώστε να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα του χώρου και, αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, να αναπληρώνετε το χαμένο σας μάθημα. Οι αναπληρώσεις γίνονται αυστηρά μέσα στον ίδιο μήνα, αλλιώς χάνονται. Ακυρώσεις πραγματοποιούνται μόνο Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι και τις 21:00. Σάββατο και Κυριακή δεν πραγματοποιούνται ακυρώσεις για κανένα λόγο.
 • Στις επίσημες αργίες (υποχρεωτικές και κατ’ έθιμον) το στούντιο παραμένει κλειστό και τα μαθήματα που χάνονται δεν αναπληρώνονται. Αντίστοιχα, κάποιες ημέρες της εβδομάδας εμφανίζονται 5 φορές στον ίδιο μήνα αντί για 4. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται κάποια πρόσθετα μαθήματα μέσα στον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση στο μηνιαίο πακέτο.
 • Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, αν θέλετε να διακόψετε ή να αλλάξετε τα μαθήματά σας για κάποιον μήνα, παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε εγκαίρως, δηλαδή από το τέλος του προηγούμενου μήνα, ώστε να μη δεσμεύουμε τις μέρες και τις ώρες σας. Όταν δε μας ενημερώνετε, υποθέτουμε ότι συνεχίζετε κανονικά και τον επόμενο μήνα. Σε περίπτωση συστηματικής (πάνω από 2 φορές) μη έγκαιρης ενημέρωσης για τη διακοπή ή παύση των προγραμμάτων σας, θα διακόπτεται η συνεργασία με τον χώρο μας.

Συμπληρωματικοί Κανόνες
 • Ο μαθητής είναι υποχρεωμένος να ορίσει την εβδομαδιαία συχνότητα των μαθημάτων που θέλει να παρακολουθήσει, καθώς και να ορίσει συγκεκριμένα προγράμματα, δηλαδή σταθερές μέρες και ώρες. Οι αλλαγές στα τμήματα προκαλούν αναστάτωση και δυσλειτουργία στον χώρο, επομένως, αν ο μαθητής θέλει να δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του μηνιαίου πακέτου, έχει τη δυνατότητα να το κάνει, ενημερώνοντάς μας εγκαίρως και πληρώνοντάς το ξεχωριστά σαν drop in.
 • Οι μαθητές οφείλουν να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσής τους (τουλάχιστον 3-5 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος). Για την προστασία των μαθητών, μετά την έναρξη του μαθήματος δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε αργοπορημένους μαθητές γιατί α) υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού, αφού θα έχει χαθεί το αρχικό ζέσταμα και β) θα διακοπεί η ροή του μαθήματος και για τους υπόλοιπους μαθητές, κάτι το οποίο σε πολλά προγράμματα δεν είναι εφικτό.
 • Για τα μαθήματα χρειάζεστε άνετα αθλητικά ρούχα, καθαρές κάλτσες και μια μεγάλη πετσέτα σώματος.
 • Παρακαλείστε να αφαιρείτε τα κοσμήματά σας πριν από την έναρξη του μαθήματος, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και καταστροφής των οργάνων.
 • Παρακαλούνται οι μαθητές να φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή (προσωπική καθαριότητα), ώστε να διασφαλίζεται η ευχάριστη και απρόσκοπτη λειτουργία του μαθήματος. Στο ίδιο πλαίσιο, κρίνεται σκόπιμο να μη χρησιμοποιούν και πολύ έντονα αρώματα ή κρέμες σώματος που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία.
 • Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και αλκοολούχων ποτών για 3 τουλάχιστον ώρες πριν από το μάθημα.
 • Κατά τη διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται το μάσημα τσίχλας ή καραμέλας.
 • Δεν επιτρέπονται παπούτσια, τρόφιμα και ποτά (εξαιρούνται τα μπουκαλάκια νερού) στις αίθουσες διδασκαλίας.
 • Η σχολή παρέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τα προγράμματα, καθώς και στρώματα για τις ασκήσεις εδάφους. Παρόλα αυτά, όσοι έχετε δικό σας στρωματάκι, μπορείτε να το φέρνετε μαζί σας.
 • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τα ειδικά ντουλαπάκια για την αποθήκευση των αντικειμένων σας, να τα κλειδώνετε και να κρατάτε το κλειδάκι μαζί σας. Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων των μαθητών η σχολή δε φέρει καμία ευθύνη.
 • Μετά το τέλος του μαθήματος τα ντουλαπάκια πρέπει να αδειάζουν και να αφήνετε τα κλειδάκια στη θέση τους για τους επόμενους μαθητές. Αν ξεχάσετε κάποιο αντικείμενο και το βρει η γραμματεία, θα το συλλέξει και θα το κρατήσει μέχρι το επόμενό σας μάθημα.