Σας καλωσορίζουμε με χαρά στο ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Pilates for Pregnancy & Postnatal, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Rachel Rafiefar. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους πιλάτες, γυμναστές, ανθρώπους που σχετίζονται με την κίνηση και την άσκηση, φυσιοθεραπευτές, μαίες κτλ, που θέλουν να διευρύνουν τη γνώση τους πάνω σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα. Με αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση των αλλαγών που συντελούνται κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και κατά τη χρονική περίοδο μετά τον τοκετό.

Το πρόγραμμα, από το 2000, εκπαιδεύει και πιστοποιεί μαθητές από όλο τον κόσμο. Οι προδιαγραφές του προγράμματος, εναρμονίζονται απόλυτα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών κρατών, όσον αφορά την ασφάλεια και την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδεικνύετε, όταν δουλεύετε με γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα, μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, να εξεταστούν και να αποκτήσουν διεθνή αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο Pilates for Pregnancy & Postnatal, να γίνουν μέλη της ομάδας Mama’s Pilates™ και να έχουν άμεση επικοινωνία με τη Rachel Rafiefar για οποιαδήποτε συμπληρωματική βοήθεια, απορία ή υποστήριξη.

Το σεμινάριο είναι Σάββατο και Κυριακή 21 & 22 Απριλίου 2018 από τις 10:00-18:00.
Για την καλύτερη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετάσχουν (μέχρι 10 άτομα).
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά, αλλά θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά για όποιον την χρειαστεί.
Για το σεμινάριο θα δοθούν αναλυτικές σημειώσεις. Θα χρειαστεί να παραδώσετε 4 lesson plans μέχρι πριν τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν περίπου 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας στα 211 4084 711 & 6934 835262.

Βιογραφικό:
Η Rachel Rafiefar είναι Master Pilates teacher και ήταν η πρώτη που ίδρυσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Pilates for pregnancy & postnatal» στη Βρετανία το 2000, όταν ήταν διευθύντρια του Pilates Foundation UK Ltd. Από τότε εκπαιδεύει συνεχώς ανθρώπους από όλη την Ευρώπη και τους μεταδίδει όχι μόνο τη γνώση, αλλά και την τεράστια αγάπη και το πάθος που έχει για το αντικείμενο αυτό. Είναι πρόεδρος στο Guild Of Pregnancy and Postnatal Exercise teachers, εξειδικευμένη καθηγήτρια του antenatal από το πανεπιστήμιου του Bedfordshire και του οργανισμού National Childbirth Trust καθώς και διευθύντρια του Independent Pilates Teacher Association. Η εκπαίδευση της στο Pilates ξεκίνησε το 1991 με τον Alan Herdman στο Λονδίνο όπου και πιστοποιήθηκε.

Έκτοτε, συνδυάζει τις γνώσεις του Pilates αλλά και του antenatal, ώστε να εκπαιδεύσει κατάλληλα μέλλουσες μητέρες και τους συντρόφους τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και προετοιμαστούν σωστά για έργο τους ως γονιών. Αυτό τον καιρό είναι μία από τους συγγραφείς για τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές που αφορούν τους χορευτές του Dance UK και τους αναβάτες αλόγων του Equi-Pilates. Είναι διευθύντρια του εκπαιδευτικού προγράμματος The Thoughtful Body™ Teacher Training, το οποίο εκπαιδεύει δασκάλους Pilates σε όλα τα όργανα της μεθόδου (Reformer, Cadillac, Wunda Chair and small apparatus) και παρέχει διεθνές δίπλωμα επιπέδου 3 στην επίσημη διδασκαλία Pilates, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οργανισμού YMCA της Βρετανίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει διδάξει σε πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για πολύ σπουδαίους οργανισμούς, όπως το National Childbirth Trust, το Pilates Foundation UK, το Guild of Pregnancy and Postnatal Exercises teachers, το Zen School of Shiatsu, το πανεπιστήμιο του Derby, αλλά και σε διάφορα studio Pilates της Ευρώπης. Σήμερα μετράει σχεδόν 30 χρόνια στην εκπαίδευση και διδασκαλία Pilates και 17 χρόνια στην εκπαίδευση του antenatal και postnatal.